Bij Impona zijn we altijd op zoek naar nieuwe partners die ons kunnen helpen om onze hoogwaardige producten bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Of u nu een juwelier bent, een uitvaartonderneming, een webshop of een ander bedrijf dat geïnteresseerd is in het aanbieden van onze producten, wij staan open voor nieuwe samenwerkingen.

Als u ervoor kiest om dealer te worden van Impona, dan kunt u rekenen op een betrouwbare en professionele partner die u hoogwaardige producten aanbiedt. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en zorgen ervoor dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een samenwerking met Impona, neem dan gerust contact met ons op via info@impona.nl of bel ons op 040-3084291. Onze medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over onze producten en onze werkwijze. We kijken er naar uit om van u te horen en hopen snel een succesvolle samenwerking aan te gaan!