Voor altijd in edelmetaal gegraveerd...

Een lasergravure in uw eigen sieraad? Dan kan!

Een persoonlijk sieraad met een gravure kan een bijzondere betekenis hebben voor de drager. Het kan een speciale boodschap zijn, een belangrijke datum of een unieke vingerafdruk. Bij Impona begrijpen we dat en bieden we diverse lasergravure technieken en machines aan, zodat vrijwel alle materialen gelaserd kunnen worden. Of het nu gaat om een ring, hanger, armband of ander sieraad, wij zorgen ervoor dat je persoonlijke boodschap voor altijd in edelmetaal gegraveerd wordt.

Onze ervaren edelsmeden maken gebruik van geavanceerde machines, zoals een fiber optics laser, om de gravures met precisie en zorg aan te brengen. Zo kunnen we een hoge kwaliteit en exclusiviteit garanderen. Gravures zijn mogelijk in diverse materialen, waaronder RVS, zilver, goud, titanium, glas en steen. Het bestand kan worden aangeleverd in was, rubber, inkt of digitaal, zodat we aan al je wensen kunnen voldoen.

Een vingerafdruk in je ring, een handgeschreven tekst achterop een hanger of aan de binnenkant van een armband; de mogelijkheden zijn eindeloos. Elk sieraad is uniek en wordt met de grootste zorg en vakmanschap gemaakt. De verkoopprijs van een gepersonaliseerd sieraad met gravure begint bij 49,- euro. Bij Impona geloven we dat je sieraad een blijvende herinnering moet zijn en daarom besteden we de grootste zorg aan elk detail van het ontwerp en de productie.

Neem gerust contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een gepersonaliseerd sieraad met gravure. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het ontwerpen van je persoonlijke boodschap en het kiezen van het perfecte materiaal en sieraad voor je unieke gravure.

.

vrouw met vingerafdruksieraden met twee vingerafdrukken in een hartje

Vingerafdruk

hanger met vingerafdruk gravure

Naam

hanger met naam gravure

Kus

hanger met kus gravure

Kinderhandje

hanger met vingerhandje gravure

Eigen Tekst

hanger met handgeschreven tekst gravure