Over ons - Impona Unique Quality Jewelry - Impona Unique Quality Jewelry - Unique Quality Jewelry

Impona maakt unieke sieraden en urnen met een klein aandenken van uw dierbare. Dit kan een (vinger) afdruk zijn, een klein beetje as of een ander kleine herinnering zoals een stukje stof van een kledingstuk. Er is een zeer uitgebreide collectie waar kwaliteit en uitstraling voorop staan. Alle producten worden handgemaakt door ervaren edelsmeden om een hoge kwaliteit en exclusiviteit te kunnen waarborgen.

Bij elk sieraad heeft u keuze uit een aantal opties (zelfde prijs), zoals een ander hangeroog of een andere afwerking (mat/glanzend). Zo creëert u een sieraad die geheel naar wens is. Eventueel kunt u nog extra’s aan uw sieraad toevoegen zoals bijvoorbeeld: een letter- / naam-gravure.

Afdruksieraden
Voor de afdruk sieraden gebruikt Impona een speciale zeer gedetailleerde afdrukmassa gebruikt wat een haarscherpe afdruk geeft. Door deze duidelijke detaillering kan er van een klein stukje van de afdruk al een sieraad gemaakt worden. Er kan een sieraad gemaakt worden van een vingerafdruk, handpalm, babyhandje/voetje of van een dierenpoot. De mal blijft voor altijd behouden en hier kunnen oneindig veel sieraden uit gemaakt worden. Dit maakt de mal een kostbare aanwinst.
Uiteraard kunnen de sieraden ook met een andere aangeleverde afdruk gemaakt worden. Impona kan met alle soorten afdrukmaterialen overweg.

Assieraden
Impona maakt unieke sieraden met een klein beetje as van uw dierbare voor een blijvend aandenken. Er is een grote collectie in Zilver, Geelgoud, Witgoud, Roodgoud, RVS en Titanium. Er zijn sieraden met een open (as zichtbaar) en gesloten askamer. In de sieraden met een open askamer kan ook een ander klein aandenken geplaatst worden, zoals wat haar of een stukje kledingstof.

Impona is leverancier en levert uitsluitend aan bedrijven zoals juweliers, uitvaartondernemingen, webshops, etc.
Wilt u ook graag dealer worden van Impona? Neem dan contact met ons op!

Verberg menu Laat menu zien